Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Napközi Erzsébet-tábor Szápáron 2021

Idén is megrendezésre került a Napközi Erzsébet-tábor programsorozat Szápáron. A tábor 2021. július 5-én kezdődött és öt napon át tartott. A programok főbb helyszínei a helyi művelődési ház és a szabadidő park voltak, de volt egy nap kirándulás is a településen kívül.

211458390_196764765718633_6359685343746960776_n.jpg

Gyülekező most is minden reggel 8 órakor volt a művelődési háznál, ahol a gyerekek megtudták a napi feladatokat.

 

  • Hétfőn délelőtt az egészségről volt szó, majd ezt követően ebédig, különböző játékokkal töltötték el az időt a gyerekek. Délután a SZÁPÁRI ÖKOFARM ÉS BIOMALOMBAN tettünk egy rendkívüli tartalmas kirándulást. Itt is szeretnénk megköszönni Palikné Anikónak és Palik Ferencnek, hogy fogadtak bennünket és láthattuk szeretett farmjukat és a kenyér készítését.
  • Kedden a gyerekek kézműves foglalkozáson vettek részt, ahol megismerkedtek a harisnyavirág készítéssel és viaszékszereket is készíthettek. Köszönjük Rezván Erzsébetnek és Szénási Edinának a közreműködését. A nap végén szlovák népi táncot és énekeket tanulhattak a gyerekek, de megkóstolhatták a kemencében sütött pogácsát, perecet és tallért is. Meglepetésként a SZÁPÁRI ÖKOFARM ÉS BIOMALOMTÓL ajándékba kaptak a gyerekek friss kenyereket és kalácsot, amit ezúton is köszönünk a Palik családnak.
  • Szerdán Szápárról busszal mentek Zircre és onnan a gyerekek legnagyobb örömére, vonattal Porva-Csesznekig. Innen egy kisebb gyalogtúra volt Vinyéig, amit a legnagyobb meglepetésünkre a kisebbek jobban bírták, mint a felnőttek. Vinyén pihentek egy kicsit, majd indulás előtt még lángost is tudtak enni.  Haza felé a kis csapat elfáradt, de a szervezők nagyon büszkék voltak rájuk mert simán vették az akadályokat.
  • Csütörtökön jógával nyitottak, majd a település különböző pontjaira kihelyezett állomásokat kellett megkeresni, ahol a gyerekeknek különböző ügyességi feladatokat kellett elvégezni. A végén mindenki oklevelet kapott. Nagy meglepetésben volt részük, hiszen süteményt kaptak a gyerekeknek, amit ezúton is szeretnénk megköszönni ifj.Pék Jánosnak és feleségének Zsófinak  hiszen a gyerekeknek nagy örömöt szereztek. A nap végén Edina és Laci segítségével különböző hangszereken játszhattak a gyerekek.
  • Pénteken volt gömbfoci, amit kicsi és nagy egyaránt élvezett a nagy meleg ellenére.  Ebéd után a tűzoltók látogattak el hozzánk és mivel a gyerekek jók voltak, így több kört is vitték őket a faluban. A rendőrség is vendégeskedett nálunk, akik meg mutatták és elmondták mivel és hogyan dolgoznak. Sajnos a délutáni eső végett nem tudtuk a kerékpár akadály pályát használni. késő délután egy pizzás táborzáró buli volt nekik, amit egy tini Disco zárt.

Trojákné Szita Katalin polgármester, köszöni mindenkinek a segítséget, aki segített abban, hogy ez a tábor idén is létre tudott jönni és megtudott valósulni, köszöni a gyerekek kitartását és a fegyelmezett viselkedését, köszöni a Zirci Rendőrőrs, illetve a Zirci Önkormányzati Tűzóltóság közreműködését. Reméljük jövőre ismét lesz Napközi Erzsébet-tábor, hiszen a gyerekek idén is rengeteg élménnyel és tudással gazdagodtak.

 

 

A mappában található képek előnézete Napközi Erzsébet-tábor Szápáron 2021

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschSlovenčinaEnglish

Profilkép

Regisztráció oltásra


Pontos idő


Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.Időjárás


E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL


Magyar Falu Program


Családok otthonteremtési kedvezménye


Pályázat figyelő


Ügyfélkapu


Levelezőlista


Elérhetőség

Szápár Község Önkormányzata

8423. Szápár Rákóczi utca 2

06/88/587-110 vagy 06/88/587-111

szaparionk@freemail.hu

Statisztika

Most: 11
Összes: 667728
30 nap: 8730
24 óra: 243