Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Hulladék szállításának ideje a 2020-as évben

Tájékoztatjuk, hogy 2020. évben társaságunk a hulladékszállítási közszolgáltatást az alábbiak szerint végzi Szápáron.

Tájékoztatjuk, hogy 2020. évben társaságunk a hulladékszállítási közszolgáltatást az alábbiak szerint végzi az Ön településén:

1. Az állandó lakosok részére Depónia feliratú és a nyilvántartásunk szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő edényazonosító matricát küldünk, amit a hulladékgyűjtő edény oldalára kérünk felragasztani. Az azonosító matrica igazolja a közszolgáltatás tárgyévi igénybevételének jogosultságát. Az az ingatlantulajdonos, aki nem kap matricát, a nyilvántartásunkban nem szerepel. Akik nem szerződött ügyfeleink, azoknak a hulladékgyűjtő edényének tartalma 2020. február 1-től nem kerül elszállításra!
2. Díjmentesen 8 db zöldhulladék elszállítására jogosító matricát juttatunk el jelen levelünk mellékleteként, mely 2020. évben használható fel. Azokat a már megszokott, elszállításra vonatkozó szabályok szerint kérjük felhasználni (110 literes áttetsző zsákra vagy max. 50x70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni). Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra!

A karácsonyfák begyűjtése a hulladéknaptárban megjelölt napokon (évi két alkalommal) zöldhulladék matrica nélkül történik.

3. Zöldhulladék matrica, illetve a települési vegyes többlethulladék számára kék, Depónia logóval ellátott zsák vásárolható ügyfélszolgálatainkon, továbbá a kijelölt helyeken.
4. A lomtalanítást házhoz menő jelleggel végezzük a 06 22/202-260 számon történt előzetes egyeztetés alapján! A bejelentés 2020. január 02. - szeptember 30. között tehető meg. A szállításokat a jelzések beérkezésének sorrendjében teljesítjük.
5. A szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban honlapunkon tájékozódhat. A Közép-Duna Vidéke Önkormányzati Hulladékgazdálkodási Társulási projekt keretében az év során kiosztásra kerülnek a szelektív hulladékgyűjtő edények, ezért az idei évben társaságunk már nem biztosít sárga zsákot a gyűjtéshez. A szelektíven gyűjtött csomagolási hulladék bármilyen áttetsző zsákban kihelyezhető továbbra is.
6. Az év folyamán végzett hulladékszállítások időpontjait (települési hulladék, szelektív hulladék, üveghulladék, zöldhulladék) a mellékelt hulladéknaptár tartalmazza.

Amennyiben kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban (költözés, edénytörés, az edény űrméretével nem egyező matrica stb.) kérjük, hogy elérhetőségeinken jelezze felénk.

 

  • Telefon: 22/507-419 vagy 22/504-412
  • Honlap: www.deponia.hu
  • E-mail: számlázással, szerződéssel kapcsolatban: ugyfel@deponia.hu
  • szállítással kapcsolatban: szallitas@deponia.hu


Depónia Nonprofit Kft.
Köszönjük együttműködését!

 

A Hulladék szállítási naptár letölthető ITT.

 

Forrás:https://www.deponia.hu/

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschSlovenčinaEnglish

Profilkép

Utolsó kép

Regisztráció oltásra


Pontos idő


Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.Időjárás


E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL


Magyar Falu Program


Családok otthonteremtési kedvezménye


Pályázat figyelő


Ügyfélkapu


Levelezőlista


Elérhetőség

Szápár Község Önkormányzata

8423. Szápár Rákóczi utca 2

06/88/587-110 vagy 06/88/587-111

szaparionk@freemail.hu

Statisztika

Most: 15
Összes: 622319
30 nap: 16131
24 óra: 462