Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

I. Salátafesztivál Szápáron

Augusztus 6-7-én került megrendezésre az I. Saláta fesztivál és Falunap, aminek keretein belül Nemzetiségi találkozónak is helyet adott Szápár.

233005188_297162598830046_1666840472932181488_n.jpg

A kétnapos rendezvényen mindenki megtalálhatta a számára kedves fellépőt, hiszen nagyon változatos műsorokkal készültek a szervezők. A településen még soha nem volt ilyen jellegű rendezvény és látszott is, hogy igen is szükség van az ilyen fesztiválra. Pénteken a Kredenc együttes fellépése után jótékonysági bál keretein belül gyűjtést szerveztek a szápári gyerekek javára. Szombaton délelőtt volt Saláta Kupa, ahol négy csapat mérhette össze tudását és sajnos az idén, elvitték a helyi Polgárőr csapattól a vándorkupát.

204a2581.jpg

Trojákné Szita Katalin szápári polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő adta át a focikupa díjait.(Kép:vehir.hu)

A megnyitón Ovádi Péter Országgyűlési Képviselő a Veszprém megye 1. számú választókörzetének és a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztosának gondolatait halhatták a jelenlévők, amit Trojákné Szita Katalin köszöntője követett.

204a2820.jpg

(Kép:vehir.hu)

A beszédeket követően elkezdődtek a délutáni programok, ahol elsőként a szápári gyerekek táncát, majd ezt követően a „MIKINIKI ÉS A CSINIBABÁK” RETRO-ROCK AND ROLL ÉS COUNTRY műsorát láthatták a jelenlévők. A folytatásban a Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat, Nemzetiségi találkozójára meghívott fellépők következtek késő délutánig. A Nemzetiségi találkozóra meghívott fellépők után Szabó Szilvia, Laki Péter és a Kurzuslakók operettműsorát láthatták a színpadon. Őket Magyar Rózsa és Raul előadása követte, majd az esti sztárvendég Dj. Szathmári & Jucus következett a színpadon, akik felejthetetlen hangulatot varázsoltak.

img_20210807_212713.jpg

A sztárfellépők után, egy hajnalig tartó Retro discoval végződött az I. Saláta fesztivál. Trojákné Szita Katalin polgármester asszony köszöni minden Önkormányzati dolgozó és önkéntes munkáját, külön köszöni a két műsorvezetőnek Csizmadia Tímea képviselő asszonynak és Nagy Zoltán alpolgármesternek a felkonferálásokat és minden jelenlévőnek azt, hogy fegyelmezetten tudtak egy jót bulizni. Elmondta azt is, hogy ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövőre ismét megrendezésre kerül a fesztivál.(N.Z)

 

 

A mappában található képek előnézete I. Salátafesztivál Szápáron

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarDeutschSlovenčinaEnglish

Profilkép

Regisztráció oltásra


Pontos idő


Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.Időjárás


E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL


Magyar Falu Program


Családok otthonteremtési kedvezménye


Pályázat figyelő


Ügyfélkapu


Levelezőlista


Elérhetőség

Szápár Község Önkormányzata

8423. Szápár Rákóczi utca 2

06/88/587-110 vagy 06/88/587-111

szaparionk@freemail.hu

Statisztika

Most: 20
Összes: 654736
30 nap: 9456
24 óra: 247