Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Energetikai fejlesztés

Elkezdődött a szápári bölcsődének, az energetikai felújítása, ami jó ütemben halad.

Elkezdődött a szápári bölcsődének, az energetikai felújítása, ami jó ütemben halad.

img_20201118_084942.jpg

 

Az épület felújításra a TOP-3.2.1-16-VE1-2017-00016 kódszámú „Szápár Község Önkormányzat épületek energetikai korszerűsítése” pályázat útján lett lehetősége a falunak, amit még az előző falu vezetés indított el 2016-ban, de sajnos a hiánypótlások miatt csak most lett a pályázat beadása sikeres. A pályázathoz közel hárommillió forint, önerőt kellett biztosítani az önkormányzatnak mert csak, így lehetett igényelni a majdnem harminc millió forintot a felújításra. A pályázatban leírtak alapján az épület körbe lett szigetelve és kapott új színezést. Lesznek belső átalakítások, illetve a bejárat is átalakuláson megy át, hogy mozgáskorlátozottak is be tudjanak jutni az épületbe. Pályázat keretein belül az épületgépészeti berendezések is felülvizsgálatra kerülnek és amit kell azt cseréli a kivitelező. A teljes beruházásnak 2021 februárban kell befejeződnie és ekkor kell az épületet is átadni. (N.Z.)

 

 

A mappában található képek előnézete Energetikai fejlesztés

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bálitné - Szápár,Kossuth u.83

Egy kis helyreigazítás,a leírtakhoz.A pályázat valóban 2016-.ban lett beadva és három évig tartott az elbírálás és csak 2019 szeptemberében megkaptuk a támogatást ami megjelent a Magyar Közlönyben is amihez nagy segítséget kaptunk Óvádi Péter képviselő Úrtól.A beruházásnak már nem tudtunk neki állni az Új Testületre hárult a kivitelezés,de a kiviteli tervek elkészítését már elindítottuk az első mérföldkő szerint.
Elnyert pályázathoz hiánypótlást már nem lehet beadni ,ezért nem csúszhatott volna a beruházás már tavasszal neki kellett volna állni.

Nyelvek

MagyarDeutschSlovenčinaEnglish

Profilkép

Regisztráció oltásra


Pontos idő


Elsősegély

SOS - Elsősegély alkalmazás

Gyorsan és könnyen használható alkalmazás.Időjárás


E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL


Magyar Falu Program


Családok otthonteremtési kedvezménye


Pályázat figyelő


Levelezőlista


Elérhetőség

Szápár Község Önkormányzata

8423. Szápár Rákóczi utca 2

06/88/587-110 vagy 06/88/587-111

szaparionk@freemail.hu

Statisztika

Most: 16
Összes: 447865
30 nap: 36345
24 óra: 939