Híreink


Szápár Község Önkormányzata a Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzattal közösen, az idei évben ismét csomaggal lepte meg a településen élő Szépkorúakat. Mivel a helyi önkormányzat többször próbálkozott Idősek napi rendezvénnyel és nagyon kevés volt a résztvevő, ezért a képviselőtestület az idei évben is a csomag mellett döntött. A csomagok a...

Szápár község Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve - immáron tizedik alkalommal- írta ki a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

Értesítjük Önöket, hogy a Csetényi Közös Önkormányzati Hivatal 2023. december 22-től 2024. január 2-ig igazgatási szünetet tart.

Kedves szápári gyerekek! 2023 december 3-án Szápárra is megérkezik a Mikulás.

Tájékoztatjuk a településünkön élőket, hogy a 2023. évi adventi gyertyagyújtások a következőképpen alakulnak.

Szápár Község Önkormányzata 2023. december 17-én vasárnap Adventi Vásárt szervez a bolt előtti téren.

Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hoy a Csetényi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendje 2023. november 21-től, a következőképpen alakul.

Tisztelt Lakosság! Meghívjuk Önöket Szápár Község Önkormányzata Képviselő-testületének közmeghallgatására 2023. december 12-én 17:00 órára.

Kedves szápáriak! Nagy örömmel szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy újra kinyitjuk a Postát november 8-án a korábbi épületben egyelőre az alábbi nyitva tartással:

Tisztelt Lakosság! A hidegebb időjárási körülményekre tekintettel2023. november 10 napjától - 2023. március 15 napjáig a kormányablak-busz működtetése felfüggesztésre kerül.

Szápár Község Önkormányzata az idei évben is megrendezte a "Csokit vagy csalunk" csokigyűjtő akciót a gyerekek nagy örömére.

Tisztelt Lakosság, Kedves olvasó! Mint ahogy azt megszokhatták, háromhavonta beszámolok a településünkön történt eseményekről és változásokról. Ismét eseménydús időszakon vagyunk túl, de úgy érzem megérte a fáradság.