Szápár Polgárőr Egyesület

Tegyünk együtt, egymásért és Szápár biztonságáért

Szápár Polgárőr Egyesület

Cím: 8423, Szápár Kossuth u 56

+36 30 709-8455

szaparpolgaroregyesulet@gmail.com

Elnök: Troják Mihály

Híreink

Két Járást érintett az I. Bioracer Zirc GP Országúti Mezőnyverseny, amit 2024. május 12-én (vasárnap) rendeztek meg. A Magyar Kerékpáros Szövetség Liga Kupa versenysorozatánakegyik állomásaként rendezték meg és a verseny a Zirc-Dudar-Csetény-Szápár-Tés-Bakonynána-Olaszfalu-Zirc útvonalon haladt. Az érintett településeken lévő polgárőr egyesületek...

Sajnos az egész Dunántúlt érintő szélvihar okozott problémát 2023.02.04-én szombaton, ahol a Szápár Polgárőr Egyesületnek segítségét kérték.

Mindenszentek alkalmából a hosszú hétvégén, megerősített szolgálatot látott el a Szápár Polgárőr Egyesület. A korábbi évekhez hasonlóan idén is kiemelten fontosnak tartja az egyesület elnöke Troják Mihály azt, hogy a temetőbe érkező hozzátartozók és a közelében parkoló autók biztonságban legyenek a településen.

Egy cserépedényekből készült polgárőr figurát adott át Nagy Zoltán alpolgármester, saját és a Szápári Önkormányzat nevében a Szápár Polgárőr Egyesületnek.

A csetényi önkormányzat azzal a kéréssel fordult a Szápár Polgárőr Egyesület elnökéhez, hogy a 2019.07.12-én megrendezésre kerülő három napos "IV. Nyári GyümölCSÍZ Napok" ideje alatt a polgárőrök legyenek szívesek a helyszínt biztosítani és ha szükséges a forgalmat irányítani.

Szápárhoz közeli kereszteződésben történt a borzalmas baleset, tudtuk meg Hegedűs Zoltántól a Szápár Polgárőr Egyesület elnökétől.

A szervezők azzal a kéréssel keresték meg a Szápár polgárőr egyesület elnökét Hegedüs Zoltánt, hogy a 2017. július 14-15-16-án megrendezésre kerülő, II. Nyári Gyümölcsíz napok biztosításában legyenek szívesek segíteni.

Szápár polgárőr egyesület elnökétől kaptuk a hírt, miszerint két férfi ereszcsatorna szerelési ügyben kereste fel az egyik helyi ingatlan lakóit.

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy weboldalunk a mai nappal új külsővel elindult!