Pályázatok


6 millió forintot nyert Községünk a Magyar Falu Program keretében kommunális eszközbeszerzésre.
A sikeres pályázatnak köszönhetően egy új fűnyíró traktorral és a hozzá tartozó adapterrel, valamint személyautó utánfutóval és magasnyomású mosóberendezéssel tudjuk bővíteni eszközparkunkat.

Kicserélték a nyílászáróit, szigetelést alakítottak ki falain, padlásterénél, megújították a fűtését és napkollektorokkal látták el azt az épületet Szápáron, amelyben a védőnői és az orvosi rendelő van, a könyvtár működik és a polgárőrség helyisége található. Az energetikai korszerűsítésre mintegy hatvanmillió forintos pályázati támogatást nyert az...

Szápár Község Önkormányzata a TOP Plusz-2.1.1-21-VE-2022-00025 azonosítási számú támogatást nyert "EGÉSZSÉGHÁZ" és könyvtár épületének energetikai korszerűsítése című projekt keretein belül a községben található Egészségházat és helyi könyvtárat magában foglaló épület energetikai korszerűsítési munkálatai 100%-os készültséggel elkészültek.
A projekt...

Tisztelt Lakosság! A héten elkezdődött a Kossuth utca útburkolatának cseréje, ami a Postától, a Táncsics út kereszteződéséig fog megtörténni. Kérjük mindenki türelmét a munkálatok ideje alatt, mert többször várható forgalomelterelés vagy esetleg útlezárás. A Magyar Falu program keretében, az Önkormányzati tulajdonban lévő út, híd, kerékpárforgalmi...

Tisztelt Állattartó! Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében a felelős állattartás elősegítése céljából pályázatot hirdet, mely pályázaton Szápár Község Önkormányzata is indul.

Átadásra került az "A" típusú sportpark a játszótér melletti területen, 2021. március 26-án.

Elkezdődött a szápári bölcsődének, az energetikai felújítása, ami jó ütemben halad.