Pályázatok


Szápár Község Önkormányzata a TOP Plusz-2.1.1-21-VE-2022-00025 azonosítási számú támogatást nyert "EGÉSZSÉGHÁZ" és könyvtár épületének energetikai korszerűsítése című projekt keretein belül a községben található Egészségházat és helyi könyvtárat magában foglaló épület energetikai korszerűsítési munkálatai 100%-os készültséggel elkészültek.
A projekt...

Tisztelt Lakosság! A héten elkezdődött a Kossuth utca útburkolatának cseréje, ami a Postától, a Táncsics út kereszteződéséig fog megtörténni. Kérjük mindenki türelmét a munkálatok ideje alatt, mert többször várható forgalomelterelés vagy esetleg útlezárás. A Magyar Falu program keretében, az Önkormányzati tulajdonban lévő út, híd, kerékpárforgalmi...

Tisztelt Állattartó! Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében a felelős állattartás elősegítése céljából pályázatot hirdet, mely pályázaton Szápár Község Önkormányzata is indul.

Átadásra került az "A" típusú sportpark a játszótér melletti területen, 2021. március 26-án.

Elkezdődött a szápári bölcsődének, az energetikai felújítása, ami jó ütemben halad.

Szápár Község Önkormányzata és a Szápár Polgárőr Egyesület közös pályázatának köszönhetően, a Saláta fesztivál címmel benyújtott pályázat megfelelt a pályázati kiírásban meghatározott tartalmi értékelési szempontoknak, ezért egymillió forint támogatásra jogosult.

Szápár község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve a 2021. évre is kiírja a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2020/2021. tanév második és a 2021/2022. tanév első félévre vonatkozóan.