Híreink


Kedves Idős Lakosaink! Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy elindult a "Gondosóra" program, amely a 65 év feletti, otthonukban élő, magyar állampolgárok biztonságát, a róluk való gondoskodást kívánja elősegíteni.

Értesítjük a lakosságot, hogy 2023 március 1-én, Tüdőszűrést tartunk az orvosi rendelő előtt. Bővebb információ a cikkben!

Megrendezésre került az I. Borverseny Szápáron a szabadidőparkban. A rendezvény a II. Falusi Disznóvágás keretein belül került megrendezésre és ott mutathatták be boraikat a gazdák. A versenyre húsz gazda nevezett és volt, aki három féle bort is hozott, hogy megmérettesse. A versenyben résztvevő borokat a Brindisi Szent Lőrinc Borrend borlovagja,...

A résztvevők újra vidéki hangulatban tölthetnek el egy egész napot, miközben megismerkedhetnek a disznóvágás népi hagyományával és részesei lehetnek a munkafolyamatoknak.

Szápár Község Önkormányzata a Falusi disznóvágás keretében 2023 február 11-én Borversenyt hirdet! Részletek a cikkben.

Közhírré tétetik, kicsiknek és nagyoknak 2023 február 11-én disznóvágást tartunk! Részletek a cikkben.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy hálózattisztítási munkálatuk végett, Szápár település területén 2023. január 16-án nyomáscsökkenés, illetve esetleges vízhiány várható.

Az idei évben is a település főterén a Betlehem mellett lett elhelyezve az adventi koszorú és a hét minden napján világított az adventi időszakot jelző gyertya. A főút fölé újra elhelyezésre került a "Boldog Karácsonyt" felirat, ami a közvilágítással együtt lépett működésbe.