Híreink


Kedves Szápáriak! Az önkormányzati választások eredményét ismertetjük.2024. október 1-től Szápár Község Önkormányzatának összetétele: polgármester: Trojákné Szita Katalinképviselő testület: Bálint Péter, Horák Balázs, Nagy Zoltán, Troják Mihály.

2024. június 1-én a helyi Szabadidőparkban került megrendezésre a Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat utolsó elköszönő rendezvénye. A rendezvényen jelen volt, dr. Szabó Zoltán, aki jelenleg az Országos Szlovák Önkormányzat Hivatalában hivatalvezető, a Bakonycsernyei Szlovák Hagyományőrző Együttes tagjai, Szápár Község Önkormányzatának...

Tisztelt Lakosság! Örömmel jelentjük be, hogy 2024. május 27-én megérkeztek a Magyar Falu Programban megpályázott kommunális eszközök. Ahogy erről már korábban tájékoztattuk Önöket, 6 millió forintot nyert Községünk a Magyar Falu Program keretében kommunális eszközbeszerzésre és ennek köszönhetően egy új fűnyíró traktor, utánfutó és egy...

Gyereknap 2024

2024.05.27

Az idei évben is a helyi szabadidőparkban került megrendezésre a gyermeknap Szápáron 2024. május 25-én. A jótékonysági rendezvényeken befolyt összegekből és támogatásokból tudott megvalósulni a rendezvény, ahol elsőként a Gyerekpezsgő Duó koncertjét láthatták a gyerekek, majd a Palinta Társulat interaktív műsora következett. Sajnos az eső most is...

Az alábbi cikkben Dr. Cziniel Szabolcs a Semmelweis Egyetem, a Pécsi Orvostudományi Egyetem belgyógyászat, háziorvostan akkreditált oktató szakorvosának hivatalos levelét olvashatják a szápári háziorvosi rendeléssel kapcsolatban.

A Szápári Bölcsődébe van még szabad férőhelyünk ezért pótbeíratást tartunk.

Helyi gyerekkel közösen köszöntötte az édesanyákat és a nagymamákat anyák napja alkalmából Szápár Község Önkormányzata.

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezte Szápár Község Önkormányzata a húsvéti fészekrablást. Ebben az évben is húsvét vasárnap délelőtt került megrendezésre a program, amire most is szép számmal jelentkeztek fészekrakók.

6 millió forintot nyert Községünk a Magyar Falu Program keretében kommunális eszközbeszerzésre.
A sikeres pályázatnak köszönhetően egy új fűnyíró traktorral és a hozzá tartozó adapterrel, valamint személyautó utánfutóval és magasnyomású mosóberendezéssel tudjuk bővíteni eszközparkunkat.

Meghívó

2024.03.11

Szápár Község Önkormányzata tisztelettel meghív mindenkit, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának alkalmából tartott koszorúzásra. Bővebb információ a cikkben!