Híreink


Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezte Szápár Község Önkormányzata a húsvéti fészekrablást. Ebben az évben is húsvét vasárnap délelőtt került megrendezésre a program, amire most is szép számmal jelentkeztek fészekrakók.

6 millió forintot nyert Községünk a Magyar Falu Program keretében kommunális eszközbeszerzésre.
A sikeres pályázatnak köszönhetően egy új fűnyíró traktorral és a hozzá tartozó adapterrel, valamint személyautó utánfutóval és magasnyomású mosóberendezéssel tudjuk bővíteni eszközparkunkat.

Meghívó

2024.03.11

Szápár Község Önkormányzata tisztelettel meghív mindenkit, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának alkalmából tartott koszorúzásra. Bővebb információ a cikkben!

Értesítjük a lakosságot, hogy 2024 március 18-án, Tüdőszűrést tartunk az orvosi rendelő előtt. Bővebb információ a cikkben!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény (a továbbiakban Törvény) 42/B. § (1) bekezdése alapján a tartási helye szerint illetékes települési önkormányzat által közvetlenül igazgatott terület tekintetében - ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való...

Fergeteges vasárnap délutánt töltöttünk el együtt 2024.02.11-én, a helyi művelődési házban tartott falufarsangon.

Az előző évhez hasonlóan az idei évben is a település főterén, a Betlehem mellett lett elhelyezve az adventi koszorú és a hét minden napján világított az adventi időszakot jelző gyertya. A főút fölé újra elhelyezésre került a "Boldog Karácsonyt" felirat, ami most is a közvilágítással együtt lépett működésbe.