Híreink


A Veszprém Vármegyei Önkormányzat TOP-5.3.2. pályázatának fő célja a helyi identitás erősítése, a közösségfejlesztés és a helyi kötődés erősítése. A projekt együttműködő partnereként a Pápai Szakképzési Centrum is részt vesz a lebonyolításban.

Szápár Község Önkormányzata Társadalmi munka keretein belül Önkéntesek, hivatali dolgozók és a képviselő testület tagjaival újra bebizonyította, hogy együtt bármi is sikerülhet.

Értesítem Önöket, hogy Szápár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 50./2023 (IX. 06) határozata értelmében Szápár Község Önkormányzata 8.500,- forint összegű beiskolázási támogatást nyújt a szápári lakcímmel rendelkező óvodás, bölcsődés gyermekek számára. Ugyanezen határozat értelmében a szápári lakhellyel rendelkező általános és középfokú...

Eboltás 2023

2023.08.24

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az összevezetéses eboltás idén a Polgármesteri Hivatalnál 2022. szeptember 6-án délután 16-17:30 -ig lesz Szápáron.
A pótoltás szeptember 13-án lesz ugyanezen a helyszínen délelőtt 8-9:30-ig.
Az oltás ára 6000,- Ft, amely tartalmazza a féregtelenítés árát is.

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását 2023. augusztus 25-én (péntek) 00.00 órától 2023. augusztus 28-án (hétfő) 24.00 óráig III. fokú hőségriasztást rendel el az ország egész területére vonatkozóan.

A Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat Kirándulást szervez Esztergomba 2023. augusztus 26-án, amire korlátozott számban várják a jelentkezőket.

Tisztelt Szülők, Diákok! A nyár folyamán lehetőségetek nyílik arra, hogy kötelező közösségi óráitokat itt, a településen végezzétek el. Aki szeretne, szívesen várjuk az önkormányzatnál.

Felhívjuk a kedves pácienseink figyelmét, hogy új szolgáltatás vehető igénybe a házi orvosi rendelőben!

Tisztelt Lakosság! 2023. június 30-án délután a játszótéren azonnal ki kellett vágni egy veszélyessé vált fát. Köszönjük a veszélyelhárítás megkezdését a helyszínen lévő apukáknak, valamint köszönet a gyors segítségért a Szápár Polgárőr Egyesület tagjainak és a Profi-Mindenes Kft -nek, akik a kosaras kocsival péntek késő délután is kiszálltak, hogy...