Híreink


Fergeteges vasárnap délutánt töltöttünk el együtt 2024.02.11-én, a helyi művelődési házban tartott falufarsangon.

Az előző évhez hasonlóan az idei évben is a település főterén, a Betlehem mellett lett elhelyezve az adventi koszorú és a hét minden napján világított az adventi időszakot jelző gyertya. A főút fölé újra elhelyezésre került a "Boldog Karácsonyt" felirat, ami most is a közvilágítással együtt lépett működésbe.

Szápár Község Önkormányzata a Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzattal közösen, az idei évben ismét csomaggal lepte meg a településen élő Szépkorúakat. Mivel a helyi önkormányzat többször próbálkozott Idősek napi rendezvénnyel és nagyon kevés volt a résztvevő, ezért a képviselőtestület az idei évben is a csomag mellett döntött. A csomagok a...

Szápár község Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve - immáron tizedik alkalommal- írta ki a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

Értesítjük Önöket, hogy a Csetényi Közös Önkormányzati Hivatal 2023. december 22-től 2024. január 2-ig igazgatási szünetet tart.

Kedves szápári gyerekek! 2023 december 3-án Szápárra is megérkezik a Mikulás.

Tájékoztatjuk a településünkön élőket, hogy a 2023. évi adventi gyertyagyújtások a következőképpen alakulnak.

Szápár Község Önkormányzata 2023. december 17-én vasárnap Adventi Vásárt szervez a bolt előtti téren.

Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hoy a Csetényi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendje 2023. november 21-től, a következőképpen alakul.

Tisztelt Lakosság! Meghívjuk Önöket Szápár Község Önkormányzata Képviselő-testületének közmeghallgatására 2023. december 12-én 17:00 órára.

Kedves szápáriak! Nagy örömmel szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy újra kinyitjuk a Postát november 8-án a korábbi épületben egyelőre az alábbi nyitva tartással: