Híreink


Ovádi Péter országgyűlési képviselő meghívásának eleget téve, Szápár Község Önkormányzata kirándulást szervezett 2022. 11. 28-án Budapestre az Országházba.

Kedves Könyvtár Látogatók! Az épület felújítása végett a Községi Könyvtár átmenetileg zárva tart.

Szeretettel várjuk a gyerekeket 2022. november 26-án 15:00 órakor a kultúrházban tartandó hagyományos Adventi kézműves foglalkozásunkra.

Az ország legjelentősebb környezetszépítő versenye során rekordszámú jelentkezés mellett 339 önkormányzat - köztük 32 határon túli jelentkező - összesen 439 pályázatát bírálta el az elmúlt hónapokban a közel 150 tagú szakmai zsűri, közülük kerültek ki most a szakmai elismerésben részesített pályázók. Ennek köszönhetően Szápár is kapott a közösség...

Tisztelt Lakosság! Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy Szápár Község Önkormányzatának weboldala teljesen megújult.

Szápár Község Önkormányzata a tavalyihoz hasonlóan, Karácsonyi fotózást szervez a helyi művelődési házban.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Depónia Nonprofit Kft. székhelye és postacíme 2022. október 1-től az alábbiak szerint változik:

Az idei évben is megrendezésre került a " Csokit vagy csalunk" Halloweeni séta Szápár utcáin. Tavalyi évhez hasonlóan idén is nagy sikert aratott a gyerekek körében, de úgy gondoljuk a szülőknél is. A könyvtárnál mindenki kapott egy maszkot a saját neve kezdőbetűjével a sok finomság mellett, utána a gyerekek elindultak szülői felügyelettel...

Szápár Község Önkormányzata a Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzattal közösen koszorút helyezett el a településen lévő 1956-os emlékműnél.