Átvettük a Toyota Hilux típusú haszongépjárművet.

2023.11.17

2023. 11. 16-án településünk átvehette a Magyar Falu Program keretében meghirdetett "Kommunális eszköz beszerzése" pályázati kiíráson nyert Toyota Hilux típusú haszongépjárművet.

Ezen a pályázaton településünk 15 000 000 forint támogatást nyert, amiből egy Toyota Hilux típusú haszongépjárművet és egy hozzá tartozó sószóró adaptert vett önkormányzatunk. Bár a sószóró adapter még nem érkezett meg, de reményeink szerint az idei télen már ezekkel az eszközökkel végezzük településünk síkosság mentesítését. Mivel egy platós kisteherautóról van szó, így remek társa lesz falugondnokunk mindennapi munkájában. A járművet 2023. 11. 16-án, Nagykanizsán vette át Trojákné Szita Katalin polgármester és Ehrenberger József falugondnok. Trojákné Szita Katalin boldogan számolt be arról, hogy ismét lezárult egy sikeres pályázat, amivel Szápár településnek fiatalodott az eszközparkja és nőt az Önkormányzat vagyona. Arról is beszámolt, hogy újra indult a Magyar Falu Program és a település képviselőivel közösen ismét felmérik mik a település lehetőségei az idei pályázatban.

A polgármester asszony örömmel mondta, hogy köszöni Magyarország Kormányának a támogatást, képviselőtársainak a kitartó munkát és a településen élő embereknek a támogató, bíztató szavakat, hiszen csak együtt, közösen tudjuk településünk fejlődését segíteni.

Szápár Község Önkormányzata