Elballagtak a településen élő nyolcadik osztályos diákok

2020.06.29

Sajnos a kialakult járványhelyzet miatt nem a megszokott módon történt a diákok elbúcsúztatása, hanem szűk családi körben a biztonsági előírásokat betartva tartották meg az ünnepélyeket.

Éppen ezért Szápár község Önkormányzata és képviselő testülete úgy döntött, hogy Trojákné Szita Katalin polgármester asszony és Balogh Tamásné alpolgármester asszony, felkeresi a ballagó diákokat és személyesen is gratulálnak nekik.
Elsőként a Csetényi Vámbéry Ármin Általános Iskola tartotta meg az ünnepséget, ahol településünkről Dobos Dominika, Kovács Zsófia és Takács Anna búcsúztak el tanáraiktól és az intézménytől. Következő ünnepséget a Jásdi Általános Iskolában tartották, ahonnan Lajkó Dániel búcsúzott. Folytatásban a Bakonycsernyei Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény tartotta meg a ballagást, ahonnan, Fojtyik Melánia, Kukoda Richárd, Lalák Bálint és Radocha Alexandra búcsúzott. Végezetül pedig, Petőcz Dávid köszönt el a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában lévő tanároktól és barátoktól.
Ezúton is gratulálunk a végzősöknek és további sok sikert, jó egészséget és kitartást kívánunk tanulmányaikhoz.


N.Z.