Évet értékelt a Szápár Polgárőr Egyesület

2015.01.30

015. január 24-én tartotta meg az évértékelő közgyűlését a Szápár Polgárőr Egyesület. A gyűlésen jelen volt, Dülk József Zirc Járási koordinátor, és Lanczinger Péter körzeti megbízott.

Az év értékelőt az egyesület elnöke Hegedüs Zoltán nyitotta meg és köszöntötte a jelenlévőket. Elmondta, hogy más fontosabb személyt is meghívott de volt aki az időjárás, vagy pedig családi program miatt nem tudott eljönni. Ezt követően ismertette a napirendi pontokat, majd felkérte Pilisi Izabella elnökhelyettest, hogy ismertesse az egyesület 2014.évi munkáját.

Ezután Bálintné Schmidt Ildikó az egyesület gazdasági vezetője ismertette a tavalyi költségvetést, és számolt be részletesen a pályázati pénzekről és, hogy mire mennyit költött az egyesület, és meg köszönte az egész évben végzett munkát az egyesület tagjaink. Miután meg volt a pénzügyi beszámoló, Hegedüs Zoltán előterjesztette a 2015-ös év terveit.

Mindezek után, Dülk József Zirc Járási koordinátor értékelte az egyesület munkáját. Hangsúlyozta, hogy az egyesület nagyon szépen teljesít és rengetet fejlődött a szolgálati órák számában is. Külön megköszönte, Nagy Zoltán munkáját aki a megyei honlapot szerkeszti , hisz országos szinten a megyék közül, a Veszprém megyei weboldal lett a legjobb. Nagyon jó azt látni, hogy az Önkormányzat a Rendőrség és a Polgárőrség kiemelkedően tud együtt dolgozni a közbiztonság érdekében.

Ezt követően Lanczinger Péter körzeti megbízott köszönte meg az egyesület munkáját, és megemlítette, hogy örül annak, hogy a Zirci Rendőrséggel ilyen jó a kapcsolat.

Megemlítette, hogy látni azt ha baj van akkor az egyesület összefog és úgy mennek segíteni a bajba jutottakon. Szintén hangot adott annak, hogy jó látni azt, hogy az Önkormányzat, a Polgárőrség, és a Rendőrség tud együtt dolgozni a közérdekében. Miután mindenki elmondta az évértékelő beszédét a vegyes ügyekről eset szó, ahol mindenki elmondta ötletét és javaslatát. A gyűlés végül egy vacsorával, és kellemes beszélgetéssel zárult.


Nagy Zoltán