Gyereknap 2022

2022.07.05

Két év kihagyás után ismét meg tudtuk tartani a gyereknapot Szápáron 2022 május 29-én a szabadidőparkban.

A gyerekek nagy örömére koncertezett a Palinta társulat, volt arcfestés és csillámtetkó készítés, de mindenki nagy örömére érkezett a helyszínre egy hatalmas Dínó, akivel lehetett fényképet készíteni táncolni, de akár játszani is. Trojákné Szita Katalin polgármester asszony elmondta, hogy "Minden nap róluk szól, de ez mégis kivételes, a gyereknap, az gyereknap!Két év kihagyás után ismét meg tudtuk tartani a Szápáron a gyereknapot és egy fantasztikus közös délutánt töltöttünk el együtt."

A jelenlévőknek a helyi polgárőrség is bemutatót tartott a felszerelésükből és egyenruhájukból, illetve a bátrabbak a készített akadálypályán kipróbálhatták a polgárőrség kettő darab kerékpárját is.

A kiállított traktornak szintén nagy sikere volt, hiszen beülhetett kicsi és nagy egyaránt. De voltak még ugrálóvárak, családi és egyéni airsoft célba lövés, gyakorló kézigránát dobás, fegyversimogató, katonai kvízjáték, vattacukor, palacsinta és minden, ami szem száj ingere. Köszönjük mindenkinek a segítségét.

Szápár Község Önkormányzata

Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat