Gyereknap 2024

2024.05.27

Az idei évben is a helyi szabadidőparkban került megrendezésre a gyermeknap Szápáron 2024. május 25-én. A jótékonysági rendezvényeken befolyt összegekből és támogatásokból tudott megvalósulni a rendezvény, ahol elsőként a Gyerekpezsgő Duó koncertjét láthatták a gyerekek, majd a Palinta Társulat interaktív műsora következett. Sajnos az eső most is közbeszólt, de a jelenlévők jókedvét ez sem vette el, hiszen ahogy kijavult az idő, felemelkedtek a légvárak, de megjelent Dínó is és fokozta a hangulatot. 

Ismét rengeteg finomsággal várták a gyerekeket és szüleiket a szervezők, hiszen volt paprikáskrumpli, palacsinta, gofri, jégkrém, csokoládé, üdítő, ásványvíz. Ismét volt egy traktor kiállítva, amit a gyerekek megnézhettek belülről, de volt arcfestés, csillámtetkó és a Dél MX Motorsport tagjainak köszönhetően a bátrabbak motorozhattak is. Jó volt látni a sok boldog gyereket és látni azt, hogy egy fantasztikus közös délutánt töltöttünk el együtt.

Köszönjük a FRONTELEKTRO Kft.-nek, a Dél MX Motorsport tagjainak, Hegedüs Attilának és családjának, illetve a Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzatnak, a Szápári Könyvtárnak, a Szilvásvölgyi Kft-nek és minden önkéntesnek a közreműködést és támogatást.

Szápár Község Önkormányzata