Karácsonyi Köszöntő

2020.12.24

Engedjék meg, hogy az év végéhez közeledve, köszönetet mondjak mindazoknak, akik egész évben segítették településünk fejlődését és az önkormányzat munkáját.

Kedves Szápáriak, Kedves Olvasók!
Engedjék meg, hogy az év végéhez közeledve, köszönetet mondjak mindazoknak, akik egész évben segítették településünk fejlődését és az önkormányzat munkáját. Így köszönöm a közalkalmazottaknak: a polgármesteri hivatal, az iskolák, az óvoda, egészségügy, dolgozóinak, hogy az egyre nehezedő körülmények között helytálltak, és jó színvonalon látták el feladataikat. Külön szeretném megköszönni, Csizmadia Tímea képviselő asszonynak, hogy rengeteg időt és energiát fordít a falu kulturális életének sikeréért és az adventi díszítésért, ami ugyancsak sok időt vett el a családjától. Köszönöm képviselőtársaim ez évi munkáját, hiszen egy nagyon nehéz éven vagyunk túl, de úgy gondolom, hogy sikeresen és eredményesen zárhatjuk ezt az évet. Köszönöm a lakosságnak a különböző társadalmi munkákban nyújtott segítségét és aktív részvételét, az egyházak támogatását, a helyi vállalkozóknak, hogy támogatták rendezvényeinket és anyagi segítségeiket.
Kívánom mindenkinek, hogy a szeretet és a vele járó békesség tegye széppé az ünnepeket. Leljék meg örömüket szeretteikben és embertársaikban, hogy a karácsonyt és az új esztendőt új szívvel és újult erővel kezdhessük.
Áldott, békés szeretetteljes karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Trojákné Szita Katalin

Polgármester