Lakossági használt sütőolaj begyűjtés

2021.03.29

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a bolt mellett elhelyezésre került egy használt sütőolaj gyűjtő konténer, mely reményeink szerint nagy segítség lehet lakosaink számára.

Tisztel Lakosság!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a bolt mellett elhelyezésre került egy használt sütőolaj gyűjtő konténer, mely reményeink szerint nagy segítség lehet lakosaink számára. A lakossági használt sütőolaj gyűjtéséről a https://hasznaltsutoolajbegyujtes.hu/ honlapon tudnak tájékozódni.
Legfontosabb, hogy a használt sütőolajat zárható PET palackba kell gyűjteni és elhelyezni a gyűjtő konténerbe. A konténerbe kizárólag csak vajat, zsírt, margarint, romlott és lejárt étolajat, használt sütőolajat és sütőzsírt, pácolásból visszamaradt étolajokat lehet gyűjteni. Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy a szabályokat tartsák be az elhelyezéssel kapcsolatban, hozzájárulva a környezettudatos magatartáshoz. Kérjük járuljon hozzá Ön is használt sütőolajával a jövő jobbá tételéhez.
Nagyon fontos, ha a lakosság nem megfelelően használja a gyűjtőt (környezete szennyezett lesz, stb.) akkor ez a lehetőség megszüntetésre kerül.

Tisztelettel:
Szápár Község Önkormányzata