Napközi Erzsébet tábor 2023

2023.07.27

Idén negyedik alkalommal rendezhettük meg Erzsébet-táborunkat a gyerekek nagy örömére.


Az első napon a nagy meleg miatt a kultúrházban voltunk , ahol a gyerekek délelőtt társasjátékokkal és különböző gyerekjátékokkal tölthették el az időt. Délután Horákné Hartl Judit tartott Zumba órát a gyerekeknek.

Második napon délelőtt sport nap volt kipróbálhatták a Bubi-focit, óriás építőt, volt célba dobás. Délután a SZÁPÁRI ÖKOFARM ÉS BIOMALOMBAN tettünk egy rendkívül tartalmas kirándulást. Itt is szeretnénk megköszönni Palikné Anikónak és Palik Ferencnek, hogy fogadtak bennünket és láthattuk szeretett farmjukat és a kenyér készítését,nagyon szépen köszönjük a finom szörpöt és kalácsot amivel vendégül láttak minket.

Harmadik nap a kirándulás napja volt. Ellátogattunk Jásdra a Szentkúthoz, majd megnéztük a Bodzaházat és a Tájházat.

Negyedik napon a település különböző pontjaira kihelyezett állomásokat kellett megkeresni, ahol a gyerekeknek különböző ügyességi feladatokat kellett elvégezni. Délután Cseténybe voltunk lovagolni. 

Ezúton szeretnénk megköszönni Vörös Józsefnek és Vörös Tamarának a lehetőséget. Este 18-órától szalonna és virslisütés, majd, amit a legjobban vártak az esti sáto-
rozás következett, hiszen többen a szabadidő parkban aludtak sátorban. Köszönjük a Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzatnak a kemencében sült finomságokat és az üdítőket amivel vendégül láttak mindenkit.

Az ötödik napon délelőtt a Szápári Könyvtár támogatásával a Répa Retek Mogyoró játékos órát töltött a gyerekekkel. Ebéd után a gyerekek megismerkedhettek a szlovák nyelvel, játékos időt tölthettek el, majd a Szápári Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat jégkrémmel kedveskedett a gyerekeknek.
A szervezők köszönik a gyermekeknek, hogy ott voltak, a szülőknek pedig azt, hogy ismét bíztak bennünk és elengedték őket.
Külön köszönjük a rengeteg finomságokat a szülőknek amiket kaptak a gyermekek.
Szápár Község Önkormányzata köszöni mindenkinek a munkáját hiszen ezzel mosolyt csaltak a gyerekek arcára és ismét egy felejthetetlen tábori élménnyel gazdagodtak.