Példaértékű

2020.03.11

Magánakcióba kezdett Szápár Önkormányzatának két képviselője, melynek keretein belül a szélerőműnél illegálisan kihelyezett hulladékokat szedték össze.

Az ötlet gazdája Csizmadia Tímea képviselő asszony volt, aki megkérte Sliszki László képviselőt, hogy menjenek ki az érintett területre és szedjék össze a kihelyezett hulladékot. Telefonon megkérték Trojákné Szita Katalin polgármester asszonyt, aki otthon feküdt betegen, hogy számukra biztosítsa az önkormányzati autót, utánfutót és zsákokat. Természetesen a szükséges technikai támogatásokat megkapták és elkezdődhetett az érdemi munka.

A település két képviselője munkát és verejtéket nem sajnálva, több mint tíz zsák szemetet szedtek össze. Információnk szerint a hulladék szedése közben papírokat is találtak, ami elvezethet az elkövető kilétéhez. Szápár Község Önkormányzata megkéri minden lakóját, ha bárki lát olyan autóst, aki az autójából illegálisan kihelyezi a hulladékot azt haladéktalanul jelezze. Fontos, ha lehetőség van rá, kérjük írják fel az autó színét, típusát és rendszámát.Köszönjük!

N.Z.