Szápár Polgárőr Egyesület is aktívan részt vett, az Önkormányzati választás biztosításában.

2014.10.12

Hegedüs Zoltántól megtudtuk, hogy 2014 10 12-ei Önkormányzati választáson 26 polgárőr 94 óra szolgálatot teljesített!

Hegedüs Zoltántól megtudtuk, hogy 2014 10 12-ei Önkormányzati választáson 26 polgárőr 94 óra szolgálatot teljesített!

A településen a választások alatt semmilyen rendbontás nem történt.

A szavazat számlálás után Hegedüs Zoltán az egyesület elnöke gratulált az újra megválasztott Bálintné Schmidt Ildikó polgármester asszonynak.

Megköszönte az új irodát amit az egyesület kapott,és megmutatta neki, hogy az egyesület egyik tagjának a barátnője, milyen formában festette fel a falra a falú címerét és az OPSZ logóját.

Hegedüs Zoltán a Szápár Polgárőr Egyesület elnöke ez úton is szeretné megköszönni Draskovics Anett munkáját, amivel szebbé tette az új irodát. Bálintné Schmidt Ildikó polgármester asszony, és Hegedüs Zoltán abban is megállapodtak, hogy a közös munka és a falu biztonsága egyaránt fontos, és az előző évek lendületével fogják folytatni a munkát Szápáron. A polgármester asszony azt is felajánlotta, hogy mivel az Önkormányzat nyert pályázaton egy új autót, a régi hivatali járművet használhatják az egyesület tagjai a szolgálatok ideje alatt.

Bálintné Schmidt Ildikó polgármester asszonynak mi is gratulálunk a választáson elért eredményhez, és neki és a Szápár Polgárőr Egyesület minden tagjának további jó egészséget és sok sikert kívánunk.

Írta: Nagy Zoltán