Újra bizalmat szavaztak elnöküknek a Szápári polgárőrök.

2017.02.03

Rendkívüli évértékelőt tartott a Szápár Polgárőr Egyesület 2017. január 29-én a helyi művelődési házban.

A csapatnak komoly döntést kellett hoznia, hiszen elnököt és elnökségi tagokat kellet választaniuk, mivel négy év letelt, és az alapszabály szerint ilyenkor újra elnököt és elnökségi tagokat kell választani. A rendezvényen jelen volt Dülk József járási koordinátor aki egyben a VeMPSZ elnökség tagja, és Lanczinger Péter körzeti megbízott. 

Elsőként a jelenlévők meghallgathatták az elmúlt év szakmai és pénzügyi beszámolóját, majd a kérdések és a válaszadások következtek. Miután a tavalyi évet lezárták , jöhetett az új elnökség megválasztása. A jelenlévő polgárőrök egyhangúlag megszavazták az új elnökséget, ahol újabb négy évre bizalmat szavaznak az egyesület elnökének Hegedüs Zoltánnak aki örömmel tesz eleget a jelenlévők akaratának. Az elnökségben viszont lett változás, mivel volt olyan tag aki az elnökségben volt, de nem akart indulni az új ciklusban. Mivel volt jelentkező a betöltetlen pozíciókra, és azokat a polgárőrök elfogadták, ezért az egyesület jelenlegi vezetősége a következő képen alakult:

  • Hegedüs Zoltán elnök
  • Pilisi Izabella elnökhelyettes
  • Bálintné Schmidt Ildikó gazdasági vezető
  • Troják Mihály ügyvezető elnök
  • Nagy Zoltán titkár

Miután felállt az új elnökség, az idei évre várható feladatok ismertetése került napirendi pontra, majd pedig a vegyes ügyek. A rendezvény végén Dülk József megköszönte az egyesület munkáját a VeMPSZ elnöksége nevében, és figyelmeztette az új elnökséget a fontos dokumentumok leadási határidejére. Ezt követte Lanczinger Péter körzeti megbízott beszéde, aki szintén megköszönte a polgárőrök munkáját és elmondta, hogy a jövőben szeretné, ha több közös szolgálat lenne a rendőrséggel. A felszólalások után a jelenlévők egy vacsora mellett baráti beszélgetéssel folytatták az estét.

Az új elnökségnek és az egyesületnek ,jó munkát és jó egészséget kívánunk !

Nagy Zoltán