Híreink


Tisztelt Lakosság! 2023. június 30-án délután a játszótéren azonnal ki kellett vágni egy veszélyessé vált fát. Köszönjük a veszélyelhárítás megkezdését a helyszínen lévő apukáknak, valamint köszönet a gyors segítségért a Szápár Polgárőr Egyesület tagjainak és a Profi-Mindenes Kft -nek, akik a kosaras kocsival péntek késő délután is kiszálltak, hogy...

Az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosítás értelmében a 2024. január 1. előtt engedély nélkül létesített, 50 méternél nem mélyebb háztartási és mezőgazdasági öntöző kutak általánosan jogszerűnek minősülnek, azokat nem kell bejelenti, és üzemeltetésükhöz nem kell vízjogi engedélyt kérni. A kutak 2024. január 1. utáni létesítéséhez,...

Zirci Járás Önkormányzati Társulásának Tanácsa a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetői (magasabb vezető) beosztás ellátására.

Ebösszeírás

2023.06.21

Az állattartási panaszügyek egyediek, így a szabálytalan állattartással kapcsolatban konkrét panaszbejelentést kell benyújtania a jegyzőhöz a tartási körülmények megfelelőségének a vizsgálata céljából.

Tisztelt Lakosok! A Magyar Állam, mint tulajdonos nevében és képviseletében eljáró Nemzeti Földügyi Központ (a továbbiakban: NFK, Szervezet) a Kormány által 2015. évben meghirdetett "Földet a gazdáknak!" Program folytatásaként nyilvános árverés keretében ismét értékesíti a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó 10...

Szápár Község Önkormányzata a helyi gyerekkel közösen köszöntötte az édesanyákat és a nagymamákat anyák napja alkalmából.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az Önök településén (Csetény) mezőgazdasági összeírást hajt végre Agrárium 2023 Gazdaságszerkezeti Összeírás (egyéni gazdaságok) elnevezéssel.

Harmadik alkalommal rendezte meg Szápár Község Önkormányzata a húsvéti fészekrablást. Az előző évekhez hasonlóan idén is húsvét vasárnap délelőtt került megrendezésre a program, amire szép számmal jelentkeztek fészekrakók.